DISCLAIMER

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van beezzzwax.com, is het mogelijk dat de informatie die op beezzzwax.com wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van beezzzwax.com

COPYRIGHT ©

Op alle ontwerpen en foto’s van de producten op Beezzz Wax heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via beezzzwax.com op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden en als er toestemming is verleend kan deze altijd worden ingetrokken.

PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Het aanbod wijzigt regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer verkrijgbaar / zichtbaar zijn in de webshop, deelnemers bepalen zelf grotendeels wat zij in de shop willen aanbieden en wij werken dus op basis van dit aanbod. OP=OP tot en weer nieuwe voorraad wordt geleverd.

Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom, en kunnen worden gestuurd naar info@beezzzwax.com