Samenwerken in de zorg, hoe kan het beter?” – Massage en Complementair Vakbeurs. Bee there!

vrijdag 15 & zaterdag 16 maart a.s.: Massage en Complementair Vakbeurs

Kom je ook? Bestel je toegangskaarten met korting!

Deze vakbeurs richt zich volledig op massage en complementaire therapeuten. Het thema van het Symposium dit jaar:
Samenwerken in de zorg, hoe kan het beter?”, georganiseerd door Marco Wiegers (fysiotherapeut) en Ria van Rooijen (sportarts) van EMMETT Centrum Nederland. Zij laten diverse sprekers uit het ‘reguliere veld’ een korte toelichting geven op hun werk. Wat is er nodig en wat verwachten zij van de therapeuten om iets van samenwerking te kunnen starten? Wat doen ze zelf al?

Deze beurs is tevens er geschikt om je te oriënteren op de mogelijkheden in opleidingen en cursussen, behandelingen en therapieën, producten, gezonde levensstijl, natuurlijke medicatie en cosmetica, ter uitbreiding of aanvulling van hun dagelijkse praktijk. Een beurs met (gratis) workshops & lezingen, persoonlijk advies & coaching, demonstraties en uiteraard directe verkoop Kortom, een echte beurs voor vakmensen die zich professioneel willen blijven ontwikkelen vol informatie, vernieuwingen en mogelijkheden op jouw vakgebied.

Ook Beezzz Wax is aanwezig met een marktkraam. Je kunt dan natuurlijk de heerlijke massage wax ruiken, voelen en proberen! En natuurlijk kopen 🙂 

Met korting naar de beurs? Met de relatiekortingscode “bee”, ontvang je €5,- korting op de beursentree bij voorverkoop via de site, dus niet aan de kassa. Registreer je kaarten op www.sooner.nl (via de website is dit goedkoper dan aan de kassa). Ontvang € 5,- korting op je entree met kortingscode “bee”

Massage en Complementair Vakbeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *