Massage en Complementair Vakbeurs. Kom je ook? Ontvang € 5,- korting op je entree!

16 & 17 maart | Massage en Complementair Vakbeurs

Kom je ook? Bestel je toegangskaarten met korting!

Deze vakbeurs richt zich volledig op massage en complementaire therapeuten.

Hier komen gezondheidsprofessionals naar toe om zich te oriënteren op de mogelijkheden in opleidingen en cursussen, behandelingen en therapieën, producten, gezonde levensstijl, natuurlijke medicatie en cosmetica, ter uitbreiding of aanvulling van hun dagelijkse praktijk. Een beurs met (gratis) workshops & lezingen, persoonlijk advies & coaching, demonstraties en uiteraard directe verkoop

Kortom, een echte beurs voor vakmensen die zich professioneel willen blijven ontwikkelen vol informatie, vernieuwingen en mogelijkheden op jouw vakgebied.

Ook Beezzz Wax is aanwezig met een marktkraam. Je kunt dan natuurlijk de heerlijke massage wax ruiken, voelen en proberen! En natuurlijk kopen Let op! Beezzz Wax is alleen vrijdag de 16de aanwezig op de beurs.

Beurs Actie
Onder de bezoekers die vrijdag hun visitekaartje inleveren en vijf meerkeuze vragen goed weten te beantwoorden….verloot ik een gratis Starter Pack t.w.v. € 39,50!

Geen winnaar? Niet getreurd!
De overige deelnemers ontvangen een code  waarmee je bij bestelling/aanschaf van een Starter Pack, die bestaat uit 7 blikjes van 60ml, gratis een extra blikje van 60ml naar keuze ontvangt.

Met korting naar de beurs?
Met de relatiekortingscode “bee”, ontvang je €5,- korting op de beursentree bij voorverkoop via de site, dus niet aan de kassa. Registreer je kaarten op www.sooner.nl (via de website is dit goedkoper dan aan de kassa).

Ontvang € 5,- korting op je entree met kortingscode “bee”

Massage en Complementair Vakbeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *